‘Ik doe mee!
Investeren in duurzaamheid en ook nog een leuk rendement.’

Investeer in zonne-energie in de buurt

Verkochte ZonDelen 100%

Investeer in de toekomst

Investeren in zonne-energie is niet alleen duurzaam, het levert ook een prima rendement. Dat kan op je huis, maar ook samen met anderen in een project in de buurt. Zonnepark Klarenbeek is een collectief, natuurinclusief zonnepark van energiecooperatie deA en EnergieRijk Voorst.

De ZonDelen voor dit Zonnepark zijn verkocht. Maar meld je vooral aan voor de reservelijst! Mochten er deelnemers afvallen, dan worden de vrijkomende ZonDelen op basis van volgorde van inschrijving toegekend aan de inschrijvers op de reservelijst. Ook verwachten we binnenkort te starten met een tweede park onder vergelijkbare condities. Sta je op de reservelijst, dan kun je met voorrang inschrijven voor dit park.

ZonDelen kopen is investeren met een duurzaam hart. Met elkaar realiseren we meer duurzame energieopwek direct in de buurt en profiteren we er ook van. Dat doen we op een duurzame manier waarbij bewoners betrokken worden in het proces, gekeken wordt naar de landschappelijke inpassing en waarin concreet actie wordt ondernomen om de natuur en de biodiversiteit in het gebied te verstevigen. Door te investeren in ZonDelen word je mede-eigenaar en deel je jaarlijks mee in de opbrengst.

Investeer in de toekomst

Hoe werkt het?

Een ZonDeel kost 250 euro en heeft een looptijd van 15 jaar en 4 maanden. Jaarlijks ontvang je een vijftiende deel terug, 16,67 euro per ZonDeel, en 3,5 procent rente op resterende waarde van je ZonDeel. De verwachte uitkering over de hele termijn bedraagt 320 euro per ZonDeel. De eerste uitkering is in het voorjaar van 2023. Hoeveel het zonnepark opwekt, kun je online zien. Ook krijg je jaarlijks een overzicht van de opgewekte energie.

Meer informatie

Projectinformatie
Rendement, opbrengst, opzet park en installatie.

In het kort
Inleg, rendement, hoe werkt het?